Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Ikarian house

Σε Μαγγανίτης

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του ομορφότερου χωριού της Ικαρίας, το Μαγγανίτη. Μόλις 400μ. μακρυά από την παραλία και το παντοπωλείο, 50μ. από την ταβέρνα "Φερόη" και 1 χλμ. από τη διάσημη παραλία Σεϋχέλλες.

Το κτήριο περιλαμβάνει δύο διαμερίσματα. Το πρώτο διαμέρισμα περιέχει δύο υπνοδωμάτια, ένα με διπλό κρεβάτι και το άλλο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μόνο κρεβάτι. Eπίσης περιέχει δύο μπάνια εκ των οποίων το ένα βρίσκεται εντός της πρώτης κρεβατοκάμαρας: Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για την προετοιμασία των γευμάτων σας και καθιστικό με καναπέ που γίνεται κρεβάτι,καθώς και εξωτερική τραπεζαρία και πέρκινγκ.

Το δεύτερο διαμέρισμα περιέχει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με ένα διπλό και ένα μονο κρεβάτι,κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη,και μπάνιο. Επίσης έχει και μικρή ιδιωτική αυλή.

Από τη θέση που βρίσκεται το σπίτι έχετε εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Στο χωριό (που βρίσκεται στη Νότια Ικαρία) υπάρχουν ταβέρνες, παραδοσιακά καφενεία και ένα όμορφο μπαρ στο λιμάνι. Όλες οι ταβέρνες του Μαγγανίτη σερβίρουν νόστιμα, σπιτικά φαγητά.

Οι φυσικές παραλίες με κρυστάλλινα και πράσινα νερά σας προσελκύουν να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε σαν να είστε στον παράδεισο. Μπορείτε να κάνετε ημερήσιες εκδρομές με καραβάκι σε κοντινές παρθένες παραλίες.

Σε μουσικά γεγονότα πραγματοποιούνται μουσικές εκδηλώσεις στις ταβέρνες και το μπαρ του χωριού. Γενικά στην Ικαρία πραγματοποιούνται πάνω από 100 παραδοσιακά πανηγύρια,με λαϊκούς χορούς, παραδοσιακά φαγητά και τοπικό κρασί υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία. Σύμφωνα με το μύθο, ο Διόνυσος, ο θεός του κρασιού και η χαρά γεννήθηκε στην Ικαρία. Οι άνθρωποι εδώ χορεύουν σε έκσταση μέχρι το πρωί και απολαμβάνουν κάθε λεπτό της ζωής.

Ζούμε αρμονικά στη φύση χωρίς άγχος. Μόλις φτάσετε στην Ικαρία αφαιρέστε το ρολόι σας και ξεχάστε τα πάντα.

Ο οικοδεσπότης σας η Ξένη θα χαρεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες και χώρο για να απολαύσετε τις διακοπές του. Αλλά είναι πάντα διαθέσιμη όταν τη χρειαστείτε.

     

 

Παράθυρα με σίτα / Πλυντήριο / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Πετσέτες / Πάρκινγκ / Ντους / WC / Ντουλάπα / Μπάνιο / Κλιματισμός / Υπηρεσία Καθαριότητας / Τραπεζαρία / Σεντόνια / Στεγνωτήρας μαλλιών / Σίδερο / Κουζίνα / Κήπος / Ανεμιστήρας οροφής / Βρεφική Κούνια/Παρκοκρέβατο / Βεράντα / Καφετιέρα / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Κατοικίδια επιτρέπονται (κατόπιν συνεννόησης) / Καπνίζοντες / Καναπές - Κρεβάτι / Καναπές / Ίντερνετ / Θέρμανση / Θέα στο βουνό/χωριό / Θέα στη θάλασσα / Είδη περιποίησης / Είδη μπάνιου / Φούρνος / Ψυγείοκαταψύκτης

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.