Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Ευτυχία Studios

Σε Νας

Στον πανέμορφο Να, ένα από τα πρώτα λιμάνια της Ικαρίας, όπου σήμερα διασώζεται μέρος του ναού της θεάς Αρτέμιδος, στο Ταυροπόλιο, με θέα το μικρό κολπίσκο, ξεπροβάλλουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια EΥΤΥΧΙΑ STUDIOS.

Σε ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία της Ικαρίας και κοντά σε ένα μοναδικό οικότοπο, απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, όπως το φαράγγι του ποταμού Χάλαρη, λειτουργεί όλο το χρόνο, η οικογενειακή μας επιχείρηση, με στόχο να προσφέρουμε αξέχαστη διαμονή στους επισκέπτες μας.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει 4 στούντιο σε δύο κτίρια, ικανά να φιλοξενήσουν 2-4 άτομα. Είναι επιπλωμένα κατάλληλα και περιλαμβάνουν σύγχρονες παροχές, όπως κλιματισμός, τηλεόραση και ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ, για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή Όλα έχουν μεγάλες βεράντες, όπου μπορείτε να κάθεστε έξω και να απολαμβάνετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Για τους λάτρεις της παράδοσης, έχουμε δημιουργήσει ένα στούντιο από πέτρα και ξύλο, με χτιστό κρεβάτι, όπως η παλιά Ικαριώτικη αρχιτεκτονική.

Η φιλοσοφία μας και η μοναδική μας μέριμνα στα ΕΥΤΥΧΙΑ STUDIOS είναι να "Φροντίζουμε τους πελάτες μας και χαιρόμαστε να τους βλέπουμε να επιστρέφουν ξανά σε εμάς για τις διακοπές τους". 

Tripadvisor_Reviews

 

Σεντόνια / Σίδερο / Φούρνος / Ντους / WC / Βραστήρας / Είδη μπάνιου / Ντουλάπα / Κατοικίδια επιτρέπονται / Καφετιέρα / Κλιματισμός / Ψυγειάκι / Πάρκινγκ / Τραπεζαρία / Στεγνωτήρας μαλλιών / Υπηρεσία Πλυντηρίου / Υπηρεσία Καθαριότητας / Υπηρεσία Φαξ / Πετσέτες / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Τηλεόραση / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Βεράντα / Θέα στη θάλασσα / WiFi

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.