Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Πετράδι

Σε Φάρος

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Πετράδι βρίσκονται ακριβώς πάνω στο κύμα και την αρμύρα της θάλασσας!

Σε προνομοιακή θέση, στην παραλία του Φάρου, 8 ευρύχωρα στούντιος δίκλινα και τρίκλινα σας περιμένουν για ξέγνοιαστες διακοπές σε μια ήσυχη περιοχή.

Τα δωμάτια είναι χτισμένα με ύφος που ταιριάζει στο χαρακτήρα της Ικαρίας, με εντυπωσιακές καμάρες εξωτερικά, με λιτή διακόσμηση στο εσωτερικό τους, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις. Εξοπλισμένα με air-condition, πολυκουζινάκι,ψυγειάκι και τραπεζοκαθίσματα στην αυλή δίπλα στη θάλασσα, μπορειτε να χαλαρώσετε διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο ή πίνοντας καφέ.

Η παραλία του Φάρου είναι ιδανική για κολύμπι όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις ηλικίες, αφού βρίσκεται στην απάνεμη πλευρά του νησιού. Μπορείτε, ακόμα, να κάνετε windsurf, καταδύσεις, beach volley ή διάφορες θαλάσσιες  δραστηριότητες εκεί.

Λίγα μέτρα μακριά, βρίσκονται τα παραλιακά ταβερνάκια του χωριού, μαγαζιά με τουριστικά είδη και μίνι-μάρκετ.

facebook_page   

Πολυκουζινάκι / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Πετσέτες / Ντους / WC / Ντουλάπα / Κλιματισμός / Υπηρεσία Καθαριότητας / Τηλεόραση / Σεντόνια / Βεράντα / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Κατοικίδια δεν επιτρέπονται / Θέα στη θάλασσα / Ψυγειάκι

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.