Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Φώτο Studios

Σε Αρέθουσα

Τα νεόκτιστα διαμερίσματα Φώτο βρίσκονται λίγο πριν το γραφικό χωριό Αρέθουσα, χτισμένα με πολύ μεράκι, σε διαφορετικά επίπεδα και ξεχωριστά κτίρια, συνδυάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις. Η Ικαριώτικη πέτρα και το ξύλο, υλικά που συνθέτουν τη βασική αρχιτεκτονική των κτιρίων, εντυπωσιάζουν αμέσως τον επισκέπτη.

Στο χωριό οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην πλακόστρωτη παραδοσιακή πλατεία,την εκκλησία τηςΑγίας Μαρίνας χτισμένη με σχιστόλιθο καθώς και να απολαύσουν τοπικά εδέσματα στο καφενείο και την ταβέρνα του χωριού,όπως επίσης και να προμηθευτούν τα απαραίτητα απο το μίνι μαρκετ.

Για τους λάτρεις της φύσης υπάρχουν μονοπάτια στο βουνό καθώς και όμορφες πεζοπορικές διαδρομές.Το συγκρότημα απέχει μόλις 2km από την παραλία Κυπαρίσσι, 6km απο το βόρειο λιμάνι του νησιού τον Εύδηλο και βρίσκεται πολύ κοντά στο παραθαλάσσιο χωριό Καραβόσταμο με το γραφικό του λιμανάκι,τα μπαράκια και τις ταβέρνες του.

Διαθέτουμε 4 πλήρως εξοπλισμένα studio, που μπορούν να φιλοξενήσουν απο 2-3 άτομα το καθένα και 2 δίχωρα διαμερίσματα που φιλοξενούν απο 2-4 άτομα.Οι κατοικίες περιλαμβάνουν αυλή με θέα ή μπαλκόνι.Τα διαμερίσματα μας προσφέρουν ένα οικογενειακό περιβάλλον για χαλάρωση,ξεκούραση και αξέχαστες διακοπές. Περιλαμβάνουν ψυγείο, εξοπλισμένη κουζίνα με μαγειρικά σκεύη και σερβίτσια, τηλεόραση, ίντερνετ. Φροντίζοντας για την πιο άνετη και ευχάριστη διαμονή σας, διαθέτουμε επιπλέον κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια, αλλά και ένα άνετο πάρκινγκ για τους επισκέπτες του καταλύματος.

Ένα οικογενειακό περιβάλλον για μοναδικές και αξέχαστες διακοπές. Εξερευνώντας την περιοχή, θα ανακαλύψετε τοπία γεμάτα αντιθέσεις, ακολουθώντας γραφικά μονοπάτια στη φύση.

Αυτοεξυπηρετούμενα / Θέα στη θάλασσα / Θέα στο βουνό/χωριό / Θέρμανση / Ίντερνετ / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Καναπές / Καναπές - Κρεβάτι / Καφετιέρα / Κλιματισμός / Κουζινάκι / Ντουλάπα / Ντους / WC / Πάρκινγκ / Πετσέτες / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Σεντόνια / Στεγνωτήρας μαλλιών / Τηλεόραση / Υπηρεσία Καθαριότητας / Ψυγείοκαταψύκτης

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.