Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Armena Inn Πανσιόν

Σε Αρμενιστής

Η Armena Inn χτισμένη σε ένα υψωματάκι στον Αρμενιστή, σας περιμένει για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, με ρομαντική θέα από το roof garden που συνδυάζει τη θάλασσα, τις παραλίες και το βουνό. Λίγα μέτρα από τη χρυσαφένια παραλία Λιβάδι, η οικογενειακή επιχείριση Armena Inn σας υποδέχεται για να ζήσετε υπέροχες διακοπές, σε ένα μοναδικό νησί.

Το συγκρότημα αποτελείται από δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και ένα πεντάκλινο διαμέρισμα, με σύγχρονο εξοπλισμό, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγειάκι και πολυκουζινάκι με σκεύη μαγειρικής σε ορισμένα δωμάτια για να ετοιμάζετε τα γεύματά σας και μπαλκόνια με απεριόριστη θέα προς το κεντρικό Αιγαίο. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό που σερβίρεται στο roof garden της πανσιόν και σχεδιάστε τις εξορμήσεις σας στην Ικαρία, με αφετηρία τον όμορφο Αρμενιστή.

Στους διαδρόμους της πανσιόν, θα θαυμάσετε ζωγραφιές με σχέδια από μικρά κοχύλια, φτιαγμένες όλες με μεράκι και αγάπη, αλλά και πολύ τάλεντο από τους ιδιοκτήτες του καταλύματος. Μια μοναδική πινελιά, που συνδυάζεται με τη ζεστή φιλοξενία και την εξυπηρέτηση που θα συναντήσετε, κατά τη διαμονή σας στο κατάλυμα.

Η ηρεμία της φύσης και η θέα στο απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, θα κάνουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές αξέχαστες στην Armena Inn!

facebook_page   

 

Πρωινό / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Ντους / WC / Ντουλάπα / Μπαλκόνι / Κλιματισμός / Υπηρεσία Καθαριότητας / Τηλεόραση / Σεντόνια / Βραστήρας / Κατοικίδια δεν επιτρέπονται / Ίντερνετ / Θέα στη θάλασσα / Υπηρεσία Φαξ / Υποδοχή / Ψυγείοκαταψύκτης

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.