Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Evon's Rooms

Σε Φάρος

Τα Evon’s Rooms βρίσκονται στο Φάρο, λίγα μέτρα από μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, με τα παραδοσιακά ταβερνάκια. Ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος, ο Εύον (Βαγγέλης) κάνει ότι είναι δυνατόν να εξασφαλίσει σε όλους τους πελάτες του μια φιλική, άνετη εξυπηρετική διαμονή, που ανταποκρίνεται στην ικαριακή φιλοξενία, με προσωπική φροντίδα.

Τα δωμάτια (studios) φιλοξενούν από 2-6 άτομα, το καθένα με ατομικό μπάνιο, πολυκουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο και μπαλκόνι με θέα βουνό/θάλασσα. Προσφέρεται ασύρματο WiFi σε όλους τους χώρους, χωρίς χρέωση. Υπάρχουν, ακόμα, υπολογιστές στο χώρο του Evon’s Rooms Cafe με μικρή χρέωση και σε κοινή αίθουσα ψυχαγωγίας υπάρχει χώρος για μασαζ και αναδεικνύουμε την τοπική τέχνη και χειροτεχνία. Δίνεται η δυνατότητα υπηρεσίας πλυντηρίου και στεγνωτηρίου ρούχων για όσους επισκέπτες επιθυμούν.

Στο Café-κυλικείο-χώρος εστιάσεως πρωινού προσφέρεται πλούσιο μενού με φρέσκα σάντουιτς, ομελέτες, snacks, καφέδες, χυμούς, παγωτά, ποτά, αναψυκτικά και τα επίσης φημισμένα και λαχταριστά κρέπες και λουκουμάδες του Εύον! Δίπλα στο κατάλυμα λειτουργεί παντοπωλείο για να εξυπηρετηθείτε για τα απαραίτητα ψώνια σας.

Σας καλωσορίζουμε στην Ικαρία και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχετε μια απολαυστική διαμονή στα δωμάτια μας. Στα δωμάτια μας μπορούν να φιλοξενηθούν επίσης και 'groups', ενώ οι τιμές μας διατηρούνται ελκυστικές, με υψηλές παροχές.

Με πολλή χαρά θα ήθελα να σας βοηθήσω κατά την παραμονή σας στην Ικαρία, ώστε να γνωρίσετε το νησί και φυσικά να περάσετε αξέχαστες διακοπές!!

Tripadvisor_Reviews     Facebook-page-ikariarealestate

 

Lounge / Πρωινό / Πολυκουζινάκι / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Πετσέτες / Πάρκινγκ / Ντους / WC / Ντουλάπα / Μπαλκόνι / Κλιματισμός / Υπηρεσία Καθαριότητας / Σεντόνια / Στεγνωτήριο ρούχων / Στεγνωτήρας μαλλιών / Σίδερο / Κήπος / Βρεφική Κούνια/Παρκοκρέβατο / Βραστήρας / Καφετιέρα / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Καφετέρια / Δορυφορική Τηλεόραση / Θέα στη θάλασσα / Είδη μπάνιου / Υπηρεσία Πλυντηρίου / Υπηρεσία Φαξ / Υποδοχή / Φούρνος / Χρηματοθυρίδα / Ψυγειάκι

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.