Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Iasonas Rooms

Σε Θέρμα

Κοντά στην κεντρική εκκλησία στα Θέρμα, με θέα την ορεινή πλευρά του οικισμού, βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "IASONAS ROOMS".

Πρόκειται για ένα φιλόξενο και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, στη λουτρόπολη της Ικαρίας.

Τα δωμάτια είναι δίκλiνα, αλλά υπάρχει η δυνατότητα τρίκλiνου, μόνο κατόπιν συννενοήσεως. Είναι αυτόνομα, διαμπερή, άνετα και φωτεινά. Μαζί με τις βασικές παροχές όπως κλιματισμός, τηλεόραση, ψυγειάκι, Wi-Fi, διαθέτουν επίσης φούρνο μικρό ή ηλεκτρικές εστίες και μαγειρικά σκεύη, για να παρασκευάζετε τα γεύματά σας. 

Στο κατάλυμά μας συνδυάζουμε τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη με τις προσιτές τιμές. Για οικογένεια με παιδί κάτω των 10 ετών δεν υπάρχει επιβάρυνση για το παιδί. Επίσης μπορείτε να φέρετε και το κατοικίδιό σας μόνο μετά από συννενόηση.

Η παραλία και η κεντρική αγορά με τα διάφορα μαγαζιά και τα εστιατόρια, αλλά και με τα γνωστά παγκοσμίως ιαματικά λουτρά, απέχουν μόλις 150 μέτρα. Σε δημοτικό χώρο που βρίσκεται πολύ κοντά στη μονάδα μας, υπάρχει η δυνατότητα πάρκινγκ.

Τα δωμάτια απέχουν μόλις περίπου 2 χλμ από το κέντρο του Αγίου Κηρύκου και το λιμάνι της πρωτεύουσας και 12 χλμ από το αεροδρόμιο. 

Θέα στο βουνό/χωριό / Ίντερνετ / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Κλιματισμός / Μπαλκόνι / Μπάνιο / Ντουλάπα / Ντους / WC / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Πολυκουζινάκι / Σεντόνια / Τηλεόραση / Υπηρεσία Καθαριότητας / Ψυγειάκι

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.