Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Old Garden Pension

Σε Γιαλισκάρι

Στο Γιαλισκάρι, μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο, ξεπροβάλλουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια OLD GARDEN, που περιλαμβάνει 5 δίκλινα δωμάτια και 1 οικογενειακό διαμέρισμα, ικανό να φιλοξενήσει 2-4 άτομα.

Σε ένα συγκρότημα γεμάτο ιστορία και παράδοση, τα ευρύχωρα δωμάτια, παρέχουν όλες τις ανέσεις, για ήσυχες διακοπές, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, όπως τηλεόραση, ασύρματη πρόσβαση στο internet και επιμελής φροντίδα και καθαρισμός κάθε δωματίου. Όλα τα δωμάτια επικοινωνούν με μια κοινή κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη για να ετοιμάζετε τα γεύματά σας και τραπεζαρία για να τα απολαμβάνετε.

Το κατάλυμα βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και από το κέντρο του χωριού με τα τουριστικά μαγαζιά. Πολύ κοντά βρίσκεται και η αμμουδερή παραλία της Μεσακτής, με πρόσβαση μέσω ενός μικρού μονοπατιού και η μαρίνα του Γιαλισκαρίου, με τα ψαροκάικα και το πανέμορφο εκκλησάκι της Αναλήψεως.

Προσφορές διαμονής στο OLD GARDEN ανακοινώνονται συνέχεια. Σας περιμένουμε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, να περάσετε μοναδικές διακοπές!

Πετσέτες / Ντους / WC / Ντουλάπα / Μπαλκόνι / Υπηρεσία Καθαριότητας / Τραπεζαρία / Τηλεόραση / Σεντόνια / Κουζίνα / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Θέα στο βουνό/χωριό / Ψυγειάκι

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.