Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Siesta Rooms

Σε Αρμενιστής

Τα δωμάτια 'Siesta' βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία, στον Αρμενιστή, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Η θέα προς το Ικάριον από τη βεράντα των δωματίων θα σας μαγέψει όλες τις ώρες της ημέρας! 

Το συγκρότημα αποτελείται από 1 τετράκλινο, 2 γκαρσονιέρες και 1 δωμάτιο, κατασκευασμένα με σύγχρονες ανέσεις, όπως πολυκουζινάκι με όλα τα απαραίτητα σκεύη για να  ετοιμάζετε τα γεύματά σας, ψυγειάκι, ντουλάπα, ζεστό νερό και φυσικά μία υπέροχη βεράντα με θέα στη θάλασσα. Βρισκόμαστε λίγα μέτρα μακρυά με τα πόδια από το κέντρο του Αρμενιστή, με τα παραλιακά ταβερνάκια που ετοιμάζουν τοπικές λιχουδιές, τα τουριστικά μαγαζιά με τα αναμνηστικά και τα μίνι-μάρκετ.

Η φιλοξενία των ιδιοκτητών, η ζεστασιά και η οικογενειακή ατμόσφαιρα, σας περιμένουν για μια ξεκούραστη διαμονή στην Ικαρία και στα 'Siesta Rooms'.

Facebook-page-ikariarealestate

 

Είδη μπάνιου / Θέα στη θάλασσα / Θέα στο βουνό/χωριό / Ίντερνετ / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Κλιματισμός / Κουζινάκι / Μπαλκόνι / Ντουλάπα / Ντους / WC / Πετσέτες / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Σεντόνια / Σκάλες / Τηλεόραση / Υπηρεσία Καθαριότητας / Φούρνος / Ψυγείοκαταψύκτης

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.