Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Valeta Στούντιος και Διαμερίσματα

Σε Αρμενιστής

Το συγκρότημα Valeta Studios and Apartments στον Αρμενιστή, διαθέτει 8 στούντιος / διαμερίσματα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.

Βρίσκεται ακριβώς πάνω στο κύμα! Είναι χτισμένο χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά από την Ικαρία, με έμφαση στην πέτρα και το ξύλο, έχει ζεστή αισθητική και προσφέρει για εσάς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φιλοξενίας.

Τα διαμερίσματα μπορούν φιλοξενήσουν εως 4 άτομα, ενώ τα στούντιος εξυπηρετούν και μεγαλύτερες παρέες, όταν συνδυαστούν.

Βρισκόμαστε λίγα λεπτά με τα πόδια από την αμμουδερή παραλία Λιβάδι και το κέντρο του Αρμενιστή, με τις ταβέρνες, τις καφετέριες και τα παραδοσιακά μαγαζιά. Η περιοχή αποτελεί ιδανική αφετηρία για πεζοπορία και για εξερεύνηση του νησιού.

Η θέα στη θάλασσα, η αρχιτεκτονική, η τοποθεσία και η εξυπηρέτηση, καθιστούν τα Βαλέτα Στούντιος και Διαμερίσματα μια ιδανική επιλογή για διαμονή στο νησί.

Σας περιμένουμε για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην Ικαρία, με την καλύτερη θέα στο νησί!

tripadvisor_reviews     facebook_page

Πολυκουζινάκι / Πιάτα & Μαγειρικά σκεύη / Πετσέτες / Ντους / WC / Ντουλάπα / Μπαλκόνι / Υπηρεσία Καθαριότητας / Τηλεόραση / Σεντόνια / Στεγνωτήρας μαλλιών / Κήπος / Βραστήρας / Αυτοεξυπηρετούμενα / Καφετιέρα / Καθίσματα Βεράντας/Μπαλκονιού / Ίντερνετ / Θέα στο βουνό/χωριό / Θέα στη θάλασσα / Είδη μπάνιου / Υποδοχή / Φούρνος / Ψυγειάκι

Φορμα επικοινωνιας

Η φόρμα είναι μόνο για επικοινωνία με την επιχείρηση, δεν αποτελεί κράτηση.